Maak een geschenkdoos
Terwijl de crème uithardt, kunt u de tijd gebruiken om het geschenkdoosje te versieren.
Knip eerst een stuk kraftpapier uit volgens de afmetingen van de bodem van de doos. Dit zal later worden gebruikt als voeringpapier om de doos te bekleden.
Voor het scheidingsrooster hebt u één lange en twee korte stroken papier nodig:
Strooklengte lang = lengte van de doos
Stripbreedte lang = 2x de hoogte van de doos
Strooklengte kort = breedte van de doos in elk geval
Stripbreedte kort = voor elke strip 2x de hoogte van de doos
Vouw de stroken tot de hoogte van de doos en lijm de wanden aan elkaar. Je hebt nu stevige schotten van papier gemaakt. Gebruik een cuttermes om de lange partitie na elke derde van de lengte in tweeën te snijden. Snijd de twee korte schotten precies in het midden doormidden. Steek nu de korte delen in de lange om een raster te maken. Fixeer de voegen zo nodig met knutsellijm, waarbij u de wanden evenwijdig aan elkaar laat lopen.
Gebruik een stuk decoratief natuurlijk papier als voering voor de doos (Let op! Dit papier mag niet te klein zijn, omdat het later boven het papierraster met een sticker zal worden verzegeld).
Leg het eerder geknipte vel kraftpapier boven het natuurpapier op de bodem van de doos en plaats vervolgens het papieren raster in de doos.
Zodra de handcrème chocolaatjes in de doos zitten, legt u het overhangende ongestreken papier over het rooster en sluit u de doos met een sticker.
Tot slot kunt u het deksel naar wens versieren met natuur- en kraftpapier, stempels en strikken.