Basteln Sie zum Zuckerfest
Anleitung Nee. 1785We Suikerfeest hebben liefdevolle tafeldecoraties, voedselveilige verpakkingen en een bijpassend recept voor zoete baklava samengesteld.
Maak mooie dingen - met Servettentechniek
Op Glazen plaat wordt gebruikt om het onderste oppervlak te ontwerpen. Deze moet Servet vrij zijn van vet en stof voor het verlijmen.
De Theelichtblokje van hout moet vooraf in antiek wit worden gegrondeerd Knutselverf . In ons decoratievoorbeeld werd dit Servet over de hoek aangebracht, de randen werden vervolgens versierd met een strook gouden sierband.
Ook Tegels -Onderzetter en een theedoos kan op deze manier worden versierd.
Tegeldesign met porseleinverf
Tegels zijn praktisch als Onderzetter of ook als opschriftenbord. Verwijder vet- en stofdeeltjes van het oppervlak. Daarna worden ze of gegraveerd met de handlettertechniek of geschilderd in combinatie met een schildersjabloon.Kaarsen voor de Suikerfeest
Passend bij de kaarsen is de rand van de kaarsglasplaat versierd met VBS Een of ander soort van metaal gedeputeerd. Neem wat van de Metallic-Leg de verf op een droge schilderspons en dep de rand van het bord ermee.
Zoetigheden - Baklava recept
De suikersiroop wordt gemaakt door ongeveer 600 g suiker te koken met ongeveer 600 ml water in een pot gedurende ongeveer 10 minuten. Voeg dan wat citroensap toe, na nog eens 10 minuten sudderen van een dikke vloeibare massa - de suikersiroop is ontstaan. Laat het afkoelen. Voor het deeg klop je 2 eieren, roer je er ca. 150 ml melk, 150 ml bakolie en ½ theelepel azijn in. Voeg geleidelijk aan 450 g bloem en 1 pakje bakpoeder toe aan het deeg, goed kneden. Laat het deeg ongeveer 20 minuten rusten in een met een doek bedekte kom
Om uit te rollen neemt u een portie deeg, bestrooit u het met korenbloem en rolt u het zo dun mogelijk uit. Leg deze laag in één Bakvorm , vul hem met gehakte walnoten, voeg nog een dunne laag deeg toe en vul hem opnieuw met gehakte walnoten, herhaal dit meerdere malen. Een klassieke baklava heeft tot 30 lagen deeg! Smelt vervolgens de boter, schep het melkachtige gedeelte af (mag niet gebruikt worden), giet de boterolie over het deeg
Bak op 175 °C boven/onderwarmte gedurende ca. 40 - 45 minuten tot de baklava goudbruin is, verdeel de suikersiroop over de warme taart. Koel af en laat de siroop 's nachts intrekken.
Liefdevolle en voedselveilige verpakking
Met kleine Koorden en kwastjes, met decoratieve tape en maak Servettentechniek van eenvoudige biokartonnen bekers oosterse schatkamers - klaar om te worden gevuld met gekonfijt fruit, met dadels en nog veel meer.