Amandelroom
Meng eerst in een kom de poedersuiker en de boter tot een schuimige massa. Voeg nu afwisselend de eieren en de gemalen amandelen toe aan het mengsel.
Het leggen van de taart en het bakken
Leg nu de eerste laag bladerdeeg op een bakplaat en spreid een eerste laag amandelroom over het gebak, waarbij de rand van het gebak wordt weggelaten. Als je een kroon bij de hand hebt, kun je die nu verbergen. Als alternatief kan een suikerdecoratie worden verborgen. De rand van het bladerdeeg wordt bevochtigd met een beetje water, een tweede laag bladerdeeg wordt op de taart gelegd. Druk de randen van de twee lagen bladerdeeg met uw vingertoppen samen om ze samen te voegen. Met de punt van een mes kun je nu een rooster op de taart tekenen. Bestrijk de taart vervolgens met eigeel en bak hem in de oven op 180 °C (170 °C hete lucht) gedurende ongeveer 40 minuten. Bij het bakken heeft de taart een prachtige goudbruine kleur. Zodra de Three Kings Cake is afgekoeld, kan hij worden geserveerd.