Cookies en andere technologieën toestaan?

Wij verwerken uw gebruikersgegevens door middel van 16 cookies en andere analyse- en traceringstechnologieën ("cookies") om de website te optimaliseren, gebruikersprofielen op te stellen en op interesses gebaseerde advertenties weer te geven. We hebben ook toegang tot informatie op uw eindapparaten of halen deze informatie op. Sommige van de op deze manier verzamelde gegevens geven we ook door aan onze partners, die buiten de Europese Unie gevestigd kunnen zijn, bijvoorbeeld in de Verenigde Staten (zie „Verklaring gegevensbescherming“). Het kan niet worden uitgesloten dat uw gegevens worden gekoppeld aan andere gegevens die al over u zijn opgeslagen. Door op de knop "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens. U kunt het gebruik van uw gegevens weigeren door op "Weigeren" te klikken. Om uw toestemming op elk gewenst moment in te trekken, ook voor de toekomst, om uw instellingen te wijzigen of voor meer informatie, klikt u op "Privacy-instellingen" in de voettekst van elke pagina of beheert u ze hier.

Cookies en andere technologieën toestaan?

Wij verwerken uw gebruikersgegevens door middel van 16 cookies en andere analyse- en traceringstechnologieën ("cookies") om de website te optimaliseren, gebruikersprofielen op te stellen en op interesses gebaseerde advertenties weer te geven. We hebben ook toegang tot informatie op uw eindapparaten of halen deze informatie op. Sommige van de op deze manier verzamelde gegevens geven we ook door aan onze partners, die buiten de Europese Unie gevestigd kunnen zijn, bijvoorbeeld in de Verenigde Staten (zie „Verklaring gegevensbescherming“). Het kan niet worden uitgesloten dat uw gegevens worden gekoppeld aan andere gegevens die al over u zijn opgeslagen. Door op de knop "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens. U kunt het gebruik van uw gegevens weigeren door op "Weigeren" te klikken. Om uw toestemming op elk gewenst moment in te trekken, ook voor de toekomst, om uw instellingen te wijzigen of voor meer informatie, klikt u op "Privacy-instellingen" in de voettekst van elke pagina of beheert u ze hier.

Wat zijn cookies?
Cookies zijn tekstbestanden die door uw webbrowser op uw computer worden geplaatst om bepaalde informatie op te slaan.
Technisch nodige cookiesaltijd actief
Essentiële functionaliteiten
Gegevens die via deze diensten worden verzameld, zijn nodig om basisfuncties voor winkelen te bieden en de technische prestaties van de website te garanderen. Hiervoor wordt informatie uitgewisseld met betrouwbare analysepartners. 
Analyse cookies
Analysecookies voor een betere dienstverlening
We verzamelen en bewaren gegevens die worden gebruikt om gebruikersgedrag te analyseren en te evalueren om onze diensten te verbeteren. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijkheid van uw klantenaccount verbeteren. Hiervoor wordt informatie uitgewisseld met betrouwbare analysepartners. Dit omvat de volgende 1 Cookies en externe aanbieders:
- Google Analytics van Google Google Ireland Limited
Marketing cookies
Marketing cookies
We verzamelen en bewaren gegevens voor advertentiedoeleinden, waardoor we voor jou relevante advertenties kunnen weergeven op partnersites, in apps & e-mails. Voor dit doel wordt informatie gedeeld met vertrouwde reclamepartners. Hieronder vallen de volgende 15 cookies en derde partijen:
- Google Klantbeoordelingen door Google LLC
- Custom Audiences remarketingfunctie van Meta Platforms Ireland Limited.
- Google Conversion Tracking van Google Ireland Limited
- Remarketing of "Vergelijkbare doelgroepen" functie van Google Ireland Limited
- Microsoft Advertising van Microsoft Corporation
- Affiliate programma "Awin" van AWIN AG
- Facebook van Meta Platforms Ireland Limited
- Instagram van Meta Platforms Ireland Limited
- Pinterest van Pinterest Inc.
- Embedding van YouTube-video's van Google Ireland Limited
- Live chat systeem van MessageBird B.V. (en deze partner dan Sentry van Sentry en Polyfill.io van The Financial Times Limited)
- Gepersonaliseerde aanbevelingen van Optimizely Inc.
- Trustbadge van Trusted Shops AG
- Google Tag Manager van Google Ireland Limited
- A/B-testen en webpersonalisatie door Kameleoon
Privay settings
Categoriale suggesties:
Anderen zoeken naar:
Inzendingen in de VVBSBlog:
Ideeën & Instructies:
Productvoorstellen:
  • Gratis verzending vanaf 69 € binnen Nederland
  • Eenvoudige retourzending
  • Telefoon +31 (0)70 4990278
    Ma. tot Zo. van 8 tot 17 uur
NL
Nederlands

Nederlands

Gebackenes Osterlamm

Anleitung Nee. 496
Anleitung Nee. 496   

Elk paasontbijt gaat vergezeld van een paaslam. De zoete cake gemaakt van spons wordt gebakken in een speciale Bakvorm en vervolgens versierd met chocolade glazuur en suikermassa. Bijna te slecht om te eten, maar het smaakt gewoon te lekker!

Je hebt deze ingrediënten nodig

Ingrediënten voor de taart:
200 g wit Chocolade
3 eieren
80 g suiker
80 g boter
90 g bloem
½ Pakketbakpoeder

Suikermassa:
500 g poedersuiker
50 g honing
30 ml water
5 g bladgelatine
Voedselkleurstoffen-Gel

Schoko-Glazuur:
175 g wit Chocolade
100 ml water
90 g poedersuiker

Zo bakken we:

Verwarm de oven voor op 160°C.
Smelt de Chocolade en de boter in een waterbad.
Klop de eieren en de suiker op tot ze schuimig zijn, voeg de bloem en het bakpoeder toe en meng ze goed door elkaar. Voeg dan de chocoladeboter toe
Vul het deeg in de Bakvorm en bak het gedurende 20 - 25 minuten.
Haal de afgewerkte taart uit het blik en laat hem afkoelen op een grill.

Voor de suikermassa laat u de bladgelatine ongeveer 10 minuten weken in koud water.
Smelt de honing in een pot tot hij echt vloeibaar is, en zorg ervoor dat hij niet kookt.
Voeg het water en de uitgeknepen gelatine toe, meng tot een homogene pasta, maar kook niet.
Giet de pasta over de poedersuiker en kneed goed.
Kneed wat suikermassa met rode Voedselkleurstoffen en vorm een roos.
Kneed wat suikermassa met blauwe Voedselkleurstoffen en vorm een strik
Meng voor de bel blauw en geel Voedselkleurstoffen en kneed het mengsel met wat suikermassa.
Ook modelgras, eieren en een bloem van gekleurde suikermassa.
Vorm kleine bolletjes van de resterende witte suikermassa.

Voor het chocoladeglazuur, smelt de witte Chocolade in een waterbad, voeg suiker toe en meng goed
Voeg water toe om een romige consistentie te verkrijgen
Laat het glazuur een beetje afkoelen zodat de consistentie niet te vloeibaar is. Verspreid de helft ervan over de taart met behulp van de Deco Stylist en laat het gezicht, de oren en de staart weg.

Leg het vlinderdasje, de bel en ten slotte de witte suikerbolletjes als wol in het glazuur, zet de taart 2 uur in de koelkast.
Verdeel de rest van het glazuur over de suikerbollen met de decoratieve vuller
Bereid het gras, de eieren en de bloem van de suikermassa voor.
Plaats de afgewerkte taart 2 uur in de koelkast. Klaar!