Categoriale suggesties:
Anderen zoeken naar:
Inzendingen in de VVBSBlog:
Ideas & Instructions:
Productvoorstellen:
  • Gratis verzending vanaf 69 € binnen Nederland
  • Eenvoudige retourzending
  • Telefoon +31 (0)70 4990278
  • explosionsbox

Topstukken:

Dennen & Kransen

Kaarsen ontwerpen

Ontdek onze bestsellers:

Mooie engelversiering voor uw huis

VBS Creatieve set "Wasknijper-engel"

Heb je je deurkrans al gemaakt?

VBS Edele dennenkrans "Eitra"

Hoog tijd voor de nieuwe adventskalender

VBS Houten ladder, 60 cm

VBS Tas met koord, 9 x 7 cm

Ideeën voor kerstcadeaus

25 fluwelen zakje, rood-wit

VBS kraft papieren zakken "Winterwald"

Mis onze maandelijkse hits niet!

Mis het niet:

Handwerkartikelen online bestellen

Al meer dan 50 jaar staat VBS voor keuze & variatie op het gebied van handwerk. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor uw creatieve hobby. Uit een assortiment van ongeveer 16.000 ambachtelijke artikelen bieden wij u de juiste knutselbenodigdheden voor uw knutselproject. Blader door de verschillende knutselcategorieën zoals basismaterialen, papierknutselen, stoffen en naaien, juwelenknutselen of knutselen met kinderen en laat u inspireren door de verscheidenheid aan producten en creatieve instructies. Als u de juiste knutselaccessoires heeft gevonden, kunt u deze eenvoudig bestellen in onze online shop. Het bestellen is zeer eenvoudig. Als u vragen of opmerkingen heeft, staat onze klantenservice altijd voor u klaar

Ambachtelijke ideeën voor elke gelegenheid

In onze handwerkwinkel presenteren we ook verschillende handwerktechnieken en handwerktrends. Nieuwe producten vindt u altijd eerst bij VBS. Via onze nieuwsbrief en de reguliere handwerkcatalogus houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws, trends en aanbiedingen van onze handwerkwinkel en blog. Bent u op zoek naar een handwerk voor een speciale gelegenheid? Of het nu gaat om een bruiloft, communie, schoolinschrijving, lantaarnparade of kinderverjaardagsfeestje - VBS biedt u creatieve producten die perfect zijn afgestemd op uw gelegenheid en waar knutselen gewoon leuk is.

Inspiraties en instructies voor ambachten

Naast de benodigde handwerkbenodigdheden voor uw volgende handwerkproject vindt u in onze handwerkwinkel ook bijpassende handwerkbenodigdheden en inspiratie uit verschillende handwerk-ideeën. De handvaardigheidsaanwijzingen zijn voor u vrij toegankelijk en u kunt alle sjablonen voor het handwerk gratis downloaden. In stap-voor-stap instructies laten we u zien hoe u ambachtelijke technieken zoals decopatch, servettentechniek, reliëfgieten of scrapbooking kunt toepassen en presenteren we de nieuwste trends op het gebied van handwerken. Onze knutselblog biedt de juiste knutselideeën en -trends voor elk seizoen en elke gelegenheid. Hier vindt u instructies voor het knutselen met papier, maar ook naai-instructies of achtergrondinformatie over knutseltechnieken of producten uit onze knutselwinkel.

Handwerkwinkel van uw vertrouwen - gemakkelijk en veilig bestellen

Wij willen het bestellen in onze handwerkwinkel zo veilig en aangenaam mogelijk voor u maken. Daarom bieden wij u veilige betaalmethoden, snelle levering en lage verzendkosten. U kunt onze handwerkbenodigdheden online, via de catalogus of telefonisch bestellen. Als een product niet bij u past, kunt u het gemakkelijk binnen een maand gratis retourneren. Onze klantenservice helpt u graag met alle vragen over uw bestelling. Als u nog vragen heeft over technieken of ons assortiment handwerk, kunt u contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of via sociale netwerken zoals Facebook. Niet alleen onze handwerkwinkel en de bijbehorende artikelen overtuigen met kwaliteit, maar ook ons hele team hecht veel waarde aan het goed adviseren van onze klanten en het inspelen op hun wensen en suggesties

Bestel handwerkmateriaal in grote hoeveelheden

Grote hoeveelheden handwerkbenodigdheden voor sociale instellingen, ziekenhuizen, kleuterscholen of scholen zijn te vinden in de VBS-handwerkwinkel in de categorie Grootverpakkingen. Hier bieden wij u een grote keuze aan ambachtelijke accessoires in grote hoeveelheden tegen bijzonder gunstige prijzen. In de kleuterschool, in handwerkgroepen of in de schoolklas zijn grote hoeveelheden handwerkbenodigdheden nodig, daarvoor zijn onze grote pakketten bijzonder geschikt. In dit assortiment vindt u ook veel producten die ontworpen zijn voor knutselen met kinderen.
Persoonlijk voor u uitgezocht: