Zo werkt het
Verkruimel een afgewerkte taart in een kom en maak een makkelijk kneedbare, niet al te vochtige massa met bijvoorbeeld een scheutje sinaasappelsap
Snijd ballen voor sneeuwpop (ca. 10 gr. voor het hoofd en 20 gr. voor het lichaam) en dennenboom (30 gr.) uit het mengsel en vorm ze in ballen of kegels. Zet het dan op een koele plaats voor ongeveer 30 minuten.
Smelt ondertussen de CakeMelts in een waterbad of in de magnetron. Steek de houten stokjes ongeveer 1 cm diep in het glazuur en vervolgens in de deegballen. Leg ze op een bord en laat ze nog 15 minuten afkoelen.
Verwarm vervolgens het glazuur opnieuw op als dat nodig is en bedek de taart met een jasje. Omdat ze vrij groot zijn, kunt u het glazuur het beste met een lepel uitschenken. Overtollig glazuur kan voorzichtig worden afgetapt aan de rand van de schaal. Draai de handgreep om de vorming van "neuzen" te voorkomen. Voor de structuur van de sparren, borstel met een lepel over het glazuur als het droogt. Om te drogen plaatst u de CakePops in een droge, met aluminiumfolie beklede baksteen en plaatst u ze weer in de koelkast. Versier dan met glazuur en suikerversiering.
Je kunt de afgewerkte CakePops in kleine terracotta potjes doen. Deze zijn versierd met bontlint, bedekken de Schuim voor bloemstukken met diamantsneeuw.