Basisinstructies voor het maken van kaarsen
Anleitung Nee. 1490Hoe wordt een kaars gegoten?
Voor de klassieke kaarsgieterij Was voor kaarsen geproduceerd door het mengen van 80% paraffinewas en 20% stearinewas. Deze is verkrijgbaar als korrelwas. Paraffine zorgt voor de brandbaarheid, de stearine zorgt ervoor dat de kaars rustig en met weinig geur brandtU kunt het uzelf ook makkelijker maken door gebruik te maken van kant-en-klare bio-was. Deze is gemaakt van geharde palmolie en wordt samen met kleurstofkorrels een kaars met een porseleinachtig, pastelkleurig uiterlijk
Maak eerst een gietmal klaar . U kunt elke vorm gebruiken die hittebestendig is. Hang een lont in de mal of gebruik een kaarslont met voet
Verwarm het wasgranulaat (gemengd met geparfumeerde olie naar uw persoonlijke smaak) in een pollepel. Het smeltpunt van de was is 60 °C. De verwarming kan worden gedaan in een waterbad of in de magnetron. Giet dan gewoon de vloeibare was in de mal. De kaars komt vrij uit de mal als deze afkoelt.
Kaarsen in glazen - bijna te mooi om weg te geven
Voor onze creatieve ideeën hebben we organische was gemengd met waskleurgranulaat, wat kaarsengeurolie toegevoegd en de afgewerkte wasmassa gevuld in decoratieve opbergpotten die met kaarslokjes zijn geprepareerdVan het witte Knutselkarton is met behulp van een stempel (handgemaakt) en de getande punchcirkel van 3,8 cm elk een liefdevol etiket gemaakt. Met kantkanten, Jute lint en Veren verspreide onderdelen, werden de glazen eindelijk gedecoreerd tot zomerse delicate decoratieve kaarsen.