Essentiële functionaliteiten

Categoriale suggesties:
Anderen zoeken naar:
Inzendingen in de VVBSBlog:
Ideeën & Instructies:
Productvoorstellen:
VBS Nieuwsbrief - mis voortaan geen enkele trend meer en verzeker u van een extra welkomstgeschenk van 5 €
  • Gratis verzending vanaf 69 € binnen Nederland
  • Eenvoudige retourzending
  • Telefoon +31 (0)70 4990278
    Ma. tot Zo. van 8 tot 17 uur
NL

Kunden haben das vor Kurzem angesehen

VBS Katoenen wol ballen "Wit", 10 mm, 50 stuks

Diameter (buiten): 10 mm; Inhoud: 50 stuks; Materiaal: watten

Artikelnummer 607 582 Direct leverbaar

slechts 2,89
ab 5
Levering: Donderdag, 08.06.2023 - Vrijdag, 09.06.2023
Alle prijzen plus verzendkosten
Levering: Donderdag, 08.06.2023 - Vrijdag, 09.06.2023
Betaling per Ideal
Veilig bestellen
Eenvoudige retourzending
VBS XXL

Beschrijving

De VBS Katoenen wol ballen "Wit" hebben een Ø van ca. 10 mm en worden geleverd als bulkverpakking met 50 stuks.

Wattenbolletjes zijn zeer veelzijdig. Ze kunnen worden gelijmd, beschilderd, versierd met mozaïeksteentjes, gevilt of ontworpen met de paillettechniek. Ze zijn ideaal voor het maken van kleine figuren zoals sneeuwpoppen of kunnen worden versierd en versierd met lint om te worden gebruikt als hangers.

Door de grote hoeveelheid zijn de watten super geschikt voor handwerk in scholen, kleuterscholen en andere instellingen.

Diameter (buiten): 10 mm
Inhoud: 50 stuks
Merk: VBS XXL
Materiaal: watten

Beoordelingen (9)

Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat gepubliceerde beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.
Beoordelingen van klanten voor VBS Katoenen wol ballen "Wit", 10 mm, 50 stuks
17.12.2021 .
Met deze Artikel niet alle ballen zijn netjes afgewerkt, maar het is nog te verantwoorden. (Beoordeeld in een ander land)
24.06.2021 .
goede kwaliteit, gelijkmatige, stabiele ballen (Beoordeeld in een ander land)
08.03.2021 Simone V.
Altijd goed voor handwerk. (Beoordeeld in een ander land)
26.03.2019 Andrea M.
Goede kwaliteit, goed om mee te knutselen (Beoordeeld in een ander land)
06.03.2019 .
Kan goed verwerkt worden. (Beoordeeld in een ander land)
30.10.2018 Christine R.
zeer goede kwaliteit altijd graag weer (Beoordeeld in een ander land)
25.04.2018 Monika T.
Het product voldoet aan mijn verwachtingen 100 (Beoordeeld in een ander land)
07.03.2018 Simone A.
nodig zijn voor de verschillende voorwerpen bij het knutselen met eierdozen of rollen toiletpapier (Beoordeeld in een ander land)
26.11.2017 Jacqueline O.
te klein was, de watten (Beoordeeld in een ander land)

Ideeën & Instructies

Er zijn nog geen ideeën & instructies voor dit artikel.
* = verplichte velden
Klanten die dit artikel hebben gekocht, hebben ook de volgende artikelen gekocht:
 Artikelen vergelijken
Derzeit im Vergleich befindliche Artikel: 0
 Het artikel werd toegevoegd aan uw verlanglijstje.